Kom kijken!


De informatie op deze website kan natuurlijk nooit helemáál recht doen aan onze school. Je leert ons pas echt kennen als je bij ons komt kijken. Kom daarom eens de sfeer proeven. We vinden het leuk je onze school te laten zien en kunnen honderduit over ons onderwijs vertellen. Op een open dag nemen andere ouders je op sleeptouw. Zij vertellen je onomwonden hoe het er bij ons aan toe gaat en beantwoorden al je kritische vragen. Op een open informatieavond praten onze leerkrachten je bij over alle ins en outs van onze school en lichten onze kijk op onderwijs toe. Ook kun je met montessorimateriaal werken.
 
Regelmatig houden we open dagen. De eerstvolgende open dag zal plaats vinden in de eerste weken van schooljaar 2022/2023. U krijgt een rondleiding van enthousiaste ouders om een goed beeld te krijgen van het dagelijkse montessorionderwijs. Ook is het mogelijk om met de schoolleider en leerkrachten kennis te maken of om meer kindgerichte vragen te stellen. 

Wil je liever op een ander moment langs komen, dan is Cindy Wolthuis, onze schoolleider, meer dan bereid je individueel rond te leiden. Bel of mail daarvoor met Cindy:
 
E-mailadres Cindy: cindy.wolthuis@isobscholen.nl
Telefoonnummer Cindy: 0251-654888
 

Aanmeldingsprocedure

Wil je je kind voor onze school aanmelden? Leuk! Vraag meteen een aanmeldingsformulier aan bij Cindy. Na het inleveren van het aanmeldingsformulier ontvang je een officiële bevestiging van inschrijving. Daarna gebeurt het volgende, afhankelijk van de leeftijd van je kind: