Open dag

Je bent van harte welkom op onze eerste open dag op onze mooie nieuwe locatie!

Vanwege de coronamaatregelen vragen we je om je vooraf even aan te melden voor de open dag. Op deze manier kunnen we bezoekers spreiden over meerdere tijdstippen en kunnen we de rondleiding op een veilige manier verzorgen.
Aanmelden kan via: https://tinyurl.com/Moncasopendag

Graag tot 7 oktober!

Welkom!

Onze school is een kleinschalige, sprankelende school. Ons eigentijdse montessorionderwijs stelt kinderen in staat zich te ontwikkelen tot zelfstandige en creatieve kinderen; kinderen die goed voorbereid zijn op de eisen en uitdagingen van de moderne samenleving. Op deze site geven we een inkijkje in onze school. Maar je leert ons natuurlijk pas echt kennen als je bij ons komt kijken. Kom daarom gerust eens de sfeer proeven. Je bent van harte welkom!

Hopelijk tot snel,

Emé Jonkman
directeur

Ontdek onze school en peuterklas!

De Montessorischool Castricum moedigt kinderen aan te ontdekken wie zij zijn in een veilige omgeving. Ieder kind heeft de intrinsieke motivatie en nieuwsgierigheid om te leren. Wij weten uit ervaring dat leren vanzelf gaat als je er plezier in hebt. We werken nauw samen met de montessoripeuterklas, waar kinderen vanaf tweeënhalf jaar welkom zijn.

Bekijk de video die onze leerlingen maakten voor nieuwe ouders.

Wij zijn verhuisd!
Ben je benieuwd naar onze school?
Maak dan een afspraak met
eme.jonkman@isobscholen.nl
en kom kijken.

• 21 september 2020 Ondersteuningsteamvergadering 1